Om oss

Flexnutrition.se är idag en av Sveriges starkaste nykomlingar inom kosttillskott och träningskläder på nätet. Vi erbjuder några av marknadens största varumärken och kan även stolt erbjuda vårt eget varumärke Flex Nutrition som startade 2014. Flex Nutrition tillverkas helt i Sverige med svenska råvaror och håller högsta kvalitet. Då vi inte har några mellanhänder kan vi hålla priserna nere.

Flexnutrition.se startade under hösten 2016 med målsättningen att bli en framgångsrik aktör i branschen. Bra priser och hög kvalité, snabba leveranser och snabb service är en självklarhet för oss. Med många nya och spännande produkter från Flex Nutrition samt även från stora & små varumärken är målsättningen att bli en av de ledande aktörerna på marknaden. Flexnutrition.se egna varumärke kännetecknas av svensk kvalitet. Därför sker all produktion i svenska fabriker för att vi ska kunna kontrollera processen och garantera vår höga kvalité. Anläggningarna följer HACCP samt GMP för högsta klass och som innebär att tillverkningen systematiskt kontrolleras och att livsmedelsproduktionen bedöms noggrant för att produkten skall vara säker för dig som konsument.

Flexnutrition.se startade under hösten 2016 med målsättningen att bli en framgångsrik aktör i branschen.
Kai Räty
CEO

Varför välja oss

Fri frakt

När du handlar mer än 500 kronor.

Säkra betalningar

Betalning med Klarna Checkout

Betala direkt i kassan genom att använda dig av Mobilt BankID, kort- eller direktbetalning.

Svensktillverkad

Vårt varumärke kännetecknas av svensk kvalitet. Flex Nutrition tillverkas helt i Sverige med svenska råvaror och håller högsta kvalitet.